onze diensten

Binnen Bouwkundige Begeleidings Adviesgroep (B.B.A.) B.V. is veel kennis aanwezig, zowel op het gebied van nieuwbouw als op de gebieden van onderhoud, beheer, renovatie als restauratie. In al haar werkzaamheden hecht BBA veel waarde aan kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ook komt dit terug in onze diensten in de vorm van EPA-advisering en energiemanagement.

BBA ondersteunt menig opdrachtgever op het gebied van bouwmanagement en is zeer ervaren in het co├Ârdineren en aansturen van de verschillende partijen voor en tijdens de uitvoering; inclusief het bewaken van planningen en kosten. Zij maakt hiervoor gebruik van jonge en ervaren proces- en projectmanagers, diverse bouwkostendeskundigen, plantoetsers, bestekschrijvers en tekenaars. Voor de uitvoering heeft BBA de beschikking over directievoerders en toezichthouders met veel kennis en ervaring. Waarbij een hoog kwaliteitsniveau nagestreefd wordt. Kortom BBA bezit kennis en ervaring betreffende het gehele bouwproces en integreert deze kennis in haar projecten.

Onderscheidend!

Wat ons onderscheidt van andere bouwkundige adviesbureaus is, dat wij zowel actief zijn in nieuwbouw als in onderhoud en beheer. Van haalbaarheidsanalyse tot en met het verzorgen van de oplevering wij kunnen het voor u doen. Integratie van al deze disciplines in onze projecten geeft ons net dat extra vermogen de projecten toekomstbestendig te maken.

Betreft het een eenvoudig of complex project met een traditionele of geïntegreerde contractvorm bij BBA bent aan het goede adres.

diensten

BBA ondersteunt op het gebied van:

Logo Green Biz IJmond
Verberg
Toon