Rusthoeve

Rusthoeve

Als gevolg van veroudering en veranderde wensen/ eisen in de zorg is het woonzorgcentrum De Rusthoeve te Purmerend grondig gerenoveerd en uitgebreid met een aantal nieuwe kamers door toevoeging van dakkapellen. De architect heeft getracht de oude ornamenten en details in het gebouw zoveel mogelijk te behouden en waar nodig terug te laten komen.

Aan de binnenzijde is het gebouw zoveel mogelijk aangepast aan de hedendaagse eisen. Alle kamers zijn verbouwd en toegankelijk geworden voor rolstoelen. Zo zijn de badkamers vergroot en de keukens compleet vernieuwd. Daarnaast is voor het gehele gebouw het complete verwarmings- en ventilatiesysteem vernieuwd. Na de bouwkundige opname van het buitenwerk is besloten al het gevelmetselwerk te herstellen en de zonwering te vernieuwen. Ook is er op de kopgevel een nieuwe entree gerealiseerd.

Onze werkzaamheden:

  • Toezicht
  • Bouwkundige inspectie

bekijk ook

Woonzorggroep Samen

Schagen

bekijk ook
Woonzorggroep Samen
Trambaan
Verberg
Toon