Audi Centrum

Dealerholding A-Point heeft op 15 november officieel de deuren van Flagship store Audi Centrum Amsterdam geopend: de grootste Audi Terminal in Europa en de op vijf na grootste ter wereld.

Het Audi ‘terminal-concept’ op de Klokkenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost heeft twee etages en een vloeroppervlak van 6.200 vierkante meter.

Het nieuwe Audi Centrum is ontworpen door Jacobs Architekten uit Eindhoven. Een imposant gebouw dat met haar hoogte van 14 meter perfect past binnen de wens van de Gemeente Amsterdam om de gebouwen aan de A2 hoger te maken en te laten aflopen naar het achterland toe. Dit is een van de belangrijkste onderwerpen van de door de gemeente opgestelde Visie Amstel III gebied 2040.

De buitenzijde doet denken aan een luchthaven terminal, vandaar dat dit concept van Audi de naam “Terminal” heeft gekregen. De binnenwanden refereren aan een kombaan waartussen de auto’s worden geplaatst waarmee aan de racehistorie van Audi wordt gerefereerd.

De werkplaats biedt ruimte aan 34 monteurs en is uitgerust met 28 bruggen. Tussen iedere twee bruggen staat een pc. De kabels, vloeistoffen en stroomvoorziening komen uit de vloer. Alleen voor de afzuiging van uitlaatgassen gaan er slangen de lucht in.


Zie ook www.caransa.nl en www.autokompas.nl

Onze werkzaamheden:

  • Directievoering ondersteunend
  • Toezicht

bekijk ook

Olympisch kwartier

Amsterdam

The Student Hotel Amsterdam

Amsterdam

bekijk ook
Olympisch kwartier
The Student Hotel Amsterdam
Logo Green Biz IJmond
Verberg
Toon