Feedbijdrage

Er is een start gemaakt met de montage van de monorails van het tilliftsysteem bij Beweging 3.0 op de locatie Mariënburg. Er worden totaal 75 rails geplaatst.

https://lnkd.in/ecA3CNb
Meer tijd voor zorg!
Bij Stichting hetHuis hebben we in opdracht van
Migiel van Lier gekoppelde tilsystemen geplaatst. Een mooi ouderinitiatief waar plafondliften helemaal op hun plek zijn! Alles in samenwerking met Van den Nieuwendijk Bouw
Bij SVRZ hebben we deze week weer plafondliften en wandrails geplaatst bij locatie De Zwake in Gravenpolder.
Bij De Twentse Zorgcentra hebben we in de therapieruimte een wandrail geplaatst. Fijne samenwerking met Arjan Holtkamp en irma kok.
In samenwerking met o.a. Barry Lauwers van BBA bv hebben we een start gemaakt met de montage van de monorails bij Beweging 3.0, locatie Mariënburg. De eerste vijf rails zijn nu geplaatst. Later worden de overige 70 rails geplaatst. Bedankt voor de opdracht, Wilmer van Vuuren!
Ook bij Azora hebben we weer een uitbreiding gedaan. Op locatie Schuylenburg zijn er twee wandrails geplaatst. Wederom bedankt Jelle Hoogeveen MBZD
Bij het Roomskatholiek Broedershuis SteMarie in Huijbergen hebben we een gekoppeld XY-systeem geplaatst.
Ook een particulier in Gemeente Heemskerk is deze week blij gemaakt met de plaatsing van meerdere plafondtilsystemen in hun woning.
Tot volgende week.
#meertijdvoorzorg #plafondtillift #verzuim #fysiekebelasting
Activeer de link voor een grotere afbeelding.